Mit csinálunk?

Mi a helyes életmód követei vagyunk!

Mi, magyarok szeretünk enni, inni, mulatni, szeretünk dohányozni, de leginkább szeretjük azt hinni, hogy az egészség mindezek mellett is az életünk természetes velejárója. Aztán ha mégis valami problémánk van, akkor még mindig szeretjük azt gondolni, hogy majd az orvos felír valami gyógyszert, amitől rendbe jövünk, de ettől függetlenül mindent csinálunk ugyanúgy, mint korábban. Pedig ha visszatérünk a régi rossz szokásainkhoz, akkor hogy is várhatnánk, hogy a végeredmény majd jó irányba fog változni?

A mi munkánk az, hogy az emberekkel megértessük, hogy a saját egészségük felett szinte korlátlan hatalmuk van. Ehhez pedig semmi mást nem kell tenniük, mint a helyes irányba változtatni a hétköznapi megszokásaikat és életmódjukat. A mi munkánk, hogy megismertessük az emberekkel a helyes életmód alapelveit, és hozzásegítsük őket egy energikus és egészséges életvitelhez.

Ezért mi egyrészt életmód tanácsadók, másrészt hálózatépítők vagyunk. Vagyis ugyanúgy segítünk a megfelelő táplálék-kiegészítők kiválasztásában, mint ahogy támogatjuk tagjainkat saját hálózatuk felépítésében. Munkánkhoz mind a kétféle tudásra egyaránt szükség van, ezért munkatársaink képzéséről folyamatosan gondoskodunk.

Munkatársaink közül sokan inkább az életmód tanácsadásra fektetik a hangsúlyt, míg hálózatépítőink inkább az életmód tanácsadók hálózatba kapcsolására koncentrálnak. Ki így, ki úgy találja meg nálunk az önmegvalósítást, de végeredményben minden munkatársunk szeme előtt egyetlen cél lebeg: segíteni az embereken!

A következő oldalon leírtam néhány olyan tulajdonságot, amire szükséged lehet ahhoz, hogy nálunk gyorsan kiemelkedő eredményt tudj elérni.
Tovább: Kiket keresünk?

 

Vagy egyszerűen kattints ide, vagy fent a csatlakozz fülre, és ismerd meg a regisztráció aktuális lehetőségeit.

MLM
Gyorstalpaló

Tévedések és igazságok a
network marketingről,
avagy a határtalan fejlődés lehetőségei!