Mennyit lehet nálunk keresni?

A hálózatos értékesítésnek két nagyon nagy előnye van. Az egyik, hogy a hálózatszervezés teljes mértékű szabadságot biztosít neked. A másik pedig, hogy a megszerezhető jövedelemnek nincs felső határa. A kifizetett jövedelem, arányos a leadott teljesítménnyel, így mindenki annyit dolgozik, amennyit keresni szeretne, és annyit keres, amennyit dolgozott. Mielőtt azonban belemennék a részletekbe, néhány dolgot tisztáznunk kell!

A legfontosabb, hogy mi tisztán jutalékos rendszerben dolgozunk! Tehát nincs alapfizetés, és nincsen fizetett szabadság sem. Nincs kötelező munkaidő, és főnök sincs, aki folyton zaklasson. Mindenki annyit dolgozik, amennyit keresni akar. Viszont ha sokat akarsz keresni, akkor nálunk meg fogod találni a számításodat.

Felső határok nélküli jövedelem

A jutalék kiszámítása a hálózatod forgalma alapján történik, így a hálózatod növekedésével folyamatosan fog növekedni a jutalékod is. Ez azt jelenti, hogy kezdőként, amíg a hálózatod csak kis forgalmat bonyolít, addig csak apró pénzeket fogsz keresni. Amikor azonban növekedésnek indul a csoportod, a jutalékod is növekedni fog, méghozzá exponenciálisan. Éppen ezért sokan eleinte csak másodállásként kezdik a hálózatépítést, főleg akkor, ha a jelenlegi munkahelyükön nincs kilátásuk jelentős jövedelemtöbbletet elérni.

A konkrét számokat mindjárt bemutatom egy példán keresztül, most egyelőre legyen elég annyi, hogy ha egy családot kell ebből a jövedelemből eltartanod, akkor minimum egy 21%-os szintű hálózat felépítését kell megcéloznod. Ha azonban követed az iránymutatásainkat, akkor ez már 100 fős taglétszámmal sikerülni fog. Persze ennek a létszámnak csak a töredéke lesz a Te saját ismerősöd, a legnagyobb hányada az ismerőseid ismerőseiből fog kikerülni.

Rugalmas feltételek

A CaliVita az igazságos jutalékelosztás elveire építette fel a marketingrendszerét. Ez azt jelenti, hogy a jutalék kifizetését a hálózat legalsó pontján kezdi el, és a fokozatosan halad felfelé a szponzorvonalon. Tehát nálunk az keres többet, aki többet dolgozik, és nem az, aki korábban csatlakozott a hálózathoz.

Ráadásul sok hálózatos céggel ellentétben, nálunk nincs szükséged vállalkozásra ahhoz, hogy el tudd kezdeni a hálózatod felépítését. Amíg nem keresel annyit, hogy egy vállalkozást fenntarthatnál belőle, addig a jutalékodat egy levásárolható számlán nyilvántartjuk, és kedvezmény formájában kaphatod meg. Tehát sok más céggel ellentétben tőlünk nem csak a jutalékod egy részét, hanem a teljes jutalékodat 100%-ban megkapod már a kezdetektől!

A jutalék elszámolása és kifizetése 30 napos átfutási idővel történik. Ez azt jelenti, hogy a hónap zárását követő 20-án kiküldik a teljesítményértesítőket, ami alapján hozzáférhetsz a levásárolható kedvezményedhez, vagy ha már vállalkozó vagy, akkor kiállíthatod a számládat 8 napos fizetési határidővel.

Teljesítmény alapú elszámolás

Sokan azért szeretnek bennünket, mert az elszámolásunk tisztán teljesítmény alapú, kiszámítható, és ez által a jövedelem is tervezhető. Itt nem kell régi motorosnak vagy a főnök rokonának lenned ahhoz, hogy versenyképes jövedelemre tehess szert. Mi a teljesítményedet, vagyis pontosabban a hálózatod teljesítményét díjazzuk.

Ígértem neked egy példát, amin be tudom mutatni, a jövedelem alakulását szintről-szintre és hónapról-hónapra. Mielőtt azonban ezt a videót megnézed, kérlek, kattints át a 3 perces marketingtervre, és nézd meg, hogy honnan vettem ehhez a videóhoz a számokat.

 

MLM
Gyorstalpaló

Tévedések és igazságok a
network marketingről,
avagy a határtalan fejlődés lehetőségei!