Kiket keresünk?

A CaliVita egy nemzetközi nagyvállalat, ami a magas teljesítményt magas kifizetésekkel honorálja. Éppen ezért törekszünk rá, hogy megtaláljuk és kiképezzük azokat a vezetőket, akik segítenek nekünk abban, hogy a CaliVita hírneve méltó helyére kerüljön a köztudatban.

Nálunk nem az számít, hogy szereztél-e diplomát 10, 20 vagy 30 évvel ezelőtt, hanem hogy most hajlandó vagy-e még tanulni? Lehetsz Te nyugdíjas, egyetemista, gyesen lévő kismama, természetgyógyász, vállalkozó vagy jövedelem kiegészítést kereső alkalmazott, nálunk mindenképpen megtalálod a helyed. Ha azonban igazi sikerre törekszel, akkor néhány alapvető tulajdonságra szükséged lesz.

Egészséges életmód

Mint mondtam, mi a helyes életmód követei vagyunk. Ha téged nem érdekel az egészséges életmód, akkor csak az idődet vesztegeted velünk. Ha nem leszel hiteles, akkor nem leszel sikeres sem! Ugyanakkor nem kell, hogy Te legyél az idei Fitness torna győztese. Az is elegendő, ha már beláttad, hogy változtatni szükséges, és a magad tempójában elkezdted rendbe hozni az életedet. Gyakran az hozza meg az első sikereket, ha hozzád hasonló emberek a környezetedben a Te lelkesedésed okán fedezik fel az általunk kínált új életforma előnyeit.

Beszédkészség

Ez a munka az emberi kommunikációra épül. Tehát, ha Te különösebben nem szeretsz az emberekkel beszélgetni, akkor egy lassabb indulásra kell számítanod. Viszont, ha azt mondják rád, hogy túl sokat beszélsz, akkor biztosan hamar sikeres leszel nálunk. Az MLM ugyanis nem más, mint pletyka-marketing. Majd mi megtanítunk hallgatni is, de az egy nagyon jó kezdet, ha jó a beszélőkéd.

Önképzés

Mi folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk számodra. Vannak online, hagyományos előadásos, CD-s és DVD-s képzéseink, így egyáltalán nem gond, ha nincs egészségügyi végzettséged (bár ha van, az előnyt jelent), vagy ha nincs hálózatépítői tapasztalatod. Mi mindenre megtanítunk, ami a sikerhez kell, de a saját sikeredért neked kell majd megdolgoznod! Természetesen a megfelelő mentori támogatással és iránymutatással.

Célkitűzés

A szponzorod azonban soha sem lesz a főnököd, így nálunk nem lesz, aki számon kérje a teljesítményedet. Ez azt is jelenti, hogy nagyfokú önállóságra vagy kárhoztatva, ami egyrészt szabadságot és függetlenséget ad, másrészt, ha valóban sikeres akarsz lenni, akkor nagyfokú önmotivációt és önfegyelmet követel meg tőled. Ezért mondják, hogy a hálózatszervezésben az lesz igazán sikeres, akinek jól megfogalmazott céljai vannak. Egy jó cél ugyanis keményebb hajtóerő, mint bármilyen főnök!

Pozitív beállítottság

És van itt még valami, amiről beszélnünk kell! Ez az én személyes elvárásom veled szemben. Ha csatlakozol hozzánk, akkor bennünket fogsz képviselni, ezért én azt feltételezem, hogy hozzánk hasonlóan becsületes, korrekt ember vagy, akiben az emberek (rokonok, barátok, ismerősök) megbíznak, és akinek adnak a véleményére. Olyas valaki, akivel öröm együtt dolgozni, és akire büszkék lehetünk, amikor majd a nevünkben nyilatkozik.

Ha egyféleképpen gondolkodunk, akkor gyere velem a következő oldalra, és megmutatom neked, hogy miből is áll a mi munkánk. Tovább: Mi a munkánk?

 

Ha pedig már eleget tudsz, akkor kattints ide, vagy fent a csatlakozz fülre és ismerd meg a regisztráció aktuális lehetőségeit.

MLM
Gyorstalpaló

Tévedések és igazságok a
network marketingről,
avagy a határtalan fejlődés lehetőségei!