CaliVita, a biztos háttér!

A CaliVita filozófiája

Az egészséges életmód népszerűsége az elmúlt években jelentősen megnövekedett, amiben a CaliVita International komoly szerepet vállalt. Egy új, minőségi életstílust népszerűsítünk világszerte.

Filozófiánk egyszerű: Élj egészségesen, mozogj sokat, táplálkozz helyesen, és mindig érezd magad jól a bőrödben! A 21. században ez az alapgondolat a táplálék-kiegészítők fogyasztásával válik teljessé.

Akik megértik filozófiánk lényegét, csatlakoznak hozzánk, mert ezzel az egészséget és az anyagi biztonságot is választják egyszerre.

A CaliVita megalakulásának története

Hargitai Győző a CaliVita ElnökeA magyar származású Gerry Hargitai (Hargitai Győző) egy sikeres sportklubot üzemeltetett Los Angeles-ben, és egyúttal egy táplálék-kiegészítő cég képviselője volt.

Felismerve a lehetőséget barátjával, 1988-ban elkezdtek előkészíteni egy vállalkozást, amit terveik szerint majd idővel visszahoznak Budapestre is.
Így 1991-ben családi értékek alapján létrehozták a Califonia Fitness-t az Egyesült Államokban, amely mindössze két évvel később, 1993-ban Magyarországon is megkezdte működését. Későbbi névváltozás után jelenleg is CaliVita néven folytatja tevékenységét.

Hargitai Győző azonban nem csupán vitaminokat akart eladni, hanem segíteni akart családján, barátain és sokaknak a régióban, akik "nem tudták, mit jelent vállalkozónak lenni, saját üzletet építeni és hogyan kell álmaikat valóra váltani." Célja az volt, hogy sikeres vállalkozást hozzon létre, és közben annyi embernek segítsen, amennyinek csak tud.

"De nem csupán tagjaink számát szándékozunk növelni világszerte, hanem újabb és újabb, egyre korszerűbb termékekkel bővítjük a termékválasztékot. A CaliVita jelentős szerepet szán a kutatás-fejlesztésre, mert véleményünk szerint ez a befektetett energia nemcsak piacvezetővé tesz bennünket, de ezzel nyerjük el fogyasztóink elégedettségét és hűségét is.

Mindenkit megbecsülünk, aki elkötelezi magát a cégünk mellett! Ez a titka annak, hogy mára 38 országban több százezer regisztrált tag és elégedett fogyasztó vallja magáénak a CaliVita eszméit."

Az Igazgatótanács Elnöke

John B. Ritch a CaliVita igazgatótanácsának elnökeBill Clinton amerikai elnök által kinevezett John B. Ritch 1993. és 2001. között az Amerikai Egyesült Államok ENSZ képviselője volt Bécsben.

Ritch nagykövet 1965-ben végzett az Amerikai Egyesült Államok Katonai Akadémiáján. Az Oxfordi Egyetemen filozófiából, politikatudományból és közgazdaságtanból szerzett magiszteri oklevelet.

1974. és 1994. között az ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó Viking Menedzsment elnöke volt. A vállalat, amellett hogy különböző apartmanokkal rendelkezett, további ingatlanbefektetésekkel, rehabilitációkkal és lakóépületek menedzsmentjével is foglakozott Washingtonban.

1993-ban Ritch nagykövet társalapítója lett a CaliVita International Europe-nak, mely azóta is sikeres nemzetközi vállalkozásként működik.

A Tanácsadó Testület Elnöke

Craig Hall a CaliVita Tanácsadó Testületének ElnökeMr. Craig Hall amellett, hogy sikeres amerikai üzletember, az Amerikai Külügyminisztérium konzulense, több könyv szerzője, számos polgári kezdeményezés vezetője és szenvedélyes műgyűjtő.

A Hall Financial Group (HFG) Mr. Hall legkiemelkedőbb üzleti vállalkozása. Az elmúlt 35 évben jelentősen növelve cégének hatáskörét. A kezdetben egyéni vállalkozásként induló pénzügyi csoport mára óriás céggé nőtte ki magát.

Mr. Hall kiemelkedő üzleti érzékének köszönhetően a HFG-nek egy ponton 72.000 apartman volt a birtokában, és így a második legnagyobb ingatlantulajdonnal rendelkező cégnek számított a világon.

A HFG vezetésével párhuzamosan Mr. Hall több üzleti vállalkozásban is részt vett. Három takarék- és hitelintézet alapítója és igazgatója volt, kétszer is tagja volt bankok munkáját ellenőrző csoportoknak, majd társtulajdonosa lett egy banknak.

Mr. Hall lenyűgöző mennyiségű üzleti tapasztalatával, szaktudásával, bölcsességével segíti a CaliVita International tanácsadó testületének munkáját.

Pénzügyi Igazgató

Steven Finta a CaliVita Pénzügyi IgazgatójaA kanadai Steven Finta magyar származású család leszármazottja. Nemzetközi közgazdasági és pénzügyi ismereteket tanult a nagynevű moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében, később Frankfurtban majd a vancouveri British Columbia-n folytatta tanulmányait. Ez utóbbi helyen latin-amerikai és európai országok eladósodásáról végzett kutatási munkát.

Több mint egy évtizedig dolgozott a nemzetközi bankszféra különböző területein. Változatos feladatköröket látott el a Magyar Nemzeti Banknál, a DG Banknál Frankfurtban és a Bank of America-nál.

Steven Finta a CaliVita International csoport pénzügyi igazgatója, emellett testületi stratégiafejlesztési, vezetési és szabályozási területeken is segíti a cég munkáját. Fő feladata a cégcsoport kiegyensúlyozott növekedésének biztosítása és munkánk folyamatos fejlesztése.

Termékminőségi ajánlás

Minőségében és felhasználásában egyedi termékeket forgalmazunk. A közel 100 étrend-kiegészítőink több száz fajta hatóanyagot, gyógynövényeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és aminosavakat tartalmaznak.

A gyártás az Egyesült Államokban történik a legmodernebb technológiával. A készítmények előállításakor csak a legjobb természetes anyagokból származó alapanyagokat használjuk, és folyamatosan teszteljük őket, hogy biztosítsuk hatékonyságukat és frissességüket.

Egyedülállóságunk abban rejlik, hogy a CaliVita a modern tudományt egyesíti a hagyományokkal. Ennek köszönhető, hogy egyre korszerűbb, a magyar piacon is egyedülálló termékeket forgalmazunk. Az étrend-kiegészítők mellett megjelentek a biostimulációs készülékek (CaliVita Electronics) és kozmetikumok (CaliVita Cosmetics) is.

Kiváló minőségű termékeinket 38 országban forgalmazzuk, fogyasztóink és tagjaink legnagyobb megelégedettségére.

Kattints a CSATLAKOZZ linkre,

és ismerd meg a regisztráció aktuális lehetőségeit!

MLM
Gyorstalpaló

Tévedések és igazságok a
network marketingről,
avagy a határtalan fejlődés lehetőségei!