3 perces marketingterv

Hogyan lehetsz nálunk sikeres hálózatépítő? Hát úgy, hogy a megfelelő dolgokat teszed, és a tagjaidnak is ezt a példát mutatod. Ezt a helyes példát mi úgy hívjuk, hogy aktivitás. Akkor számítasz aktív hálózatépítőnek, ha gondoskodsz arról, hogy hónapról-hónapra 1.000 BP (~33.000Ft) értékű termékforgalom keletkezzen a saját tagkódodon.

Ez lehet saját fogyasztás, de ezt a forgalmat bonyolíthatod értékesítésből is. A lényeg, hogy a mindennapi munkád során legyen 1.000 BP egyéni forgalmad. Ez több szempontból is nagyon fontos, hiszen például postázós rendelés esetén az 1.000 BP-nál nagyobb rendeléseket ajándéktermékkel jutalmazzuk. Sőt, a 25.000 Ft felett már nem kell szállítási költséget sem fizetned, de ami talán a legfontosabb, hogy az 1.000 BP a jutalékrendszer első kifizetési lépcsője is egyben.

Ha tehát aktív vagy, és a termékeket értékesíted az ismerőseid körében, akkor először is ez az aktivitás neked nem került semmibe, hiszen eladtad a termékeket. Másodszor ingyen házhoz szállítjuk, kapsz ajándékterméket és az elszámolást követően még jutalékot is.

Ebből pedig akkor lesz nagy és jövedelmező hálózat, hogy ha minden hónapban keresel egy olyan új tagot, aki hozzád hasonlóan pénzt akar keresni, és ezért Ő is aktív hálózatépítést végez.

A következő videóban mindössze három percben megmutatom a világ legegyszerűbb marketingtervét, amit ha ugyanígy el tudsz mondani, akkor a sikered már most előre borítékolható.

 

MLM
Gyorstalpaló

Tévedések és igazságok a
network marketingről,
avagy a határtalan fejlődés lehetőségei!